Simkad Tone WOW RM10 bakal gegar industri Telco di Malaysia

Satu gelombang baru dalam industri telco di Malaysia akan berlaku tidak lama lagi. Bermula Oktober 2018, Tone Excel dibawah kelolaan Tone Group akan melancarkan satu produk simkad terbaru yang berharga RM 10 iaitu simkad Tone WOW. Jika 8 Tahun lepas Tone Group telah memulakan perniagaan yang berbentuk referral dengan bermodal RM 100. Kini Tone Group akan tampil dengan produk simkad yang lebih murah pada RM 10 sahaja.

Jadi, secara tidak langsung ini akan memberikan kelebihan dan menarik minat orang ramai untuk menggunakan simkad Tone WOW RM 10 ini. Jika dengan bermodalkan RM 100 ringgir sebelum ini telah mampu melahirkan ramai jutawan di dalam Tone Excel, Apatah lagi jika harga simkad ini jatuh pada harga RM 10.

Simkad Tone WOW Dengan Harga RM10 

Tone WOW adalah sebuah referal program telekomunikasi. Produk simkad prepaid yang dikeluarkan oleh syarikat Tone Group dimana ditubuhkan pada April 2010,  kini telah di upgrade simkad prepaid ini kepada harga yang lebih murah dan mampu milik.

Simkad Tone WOW ini menggunakan talian dan prasarana daripada Digi. Pendek kata, di mana ada Digi  di situlah ada line ToneWOWTone WOW satu2nya di Malaysia syarikat berstatus Mobile Virtual Network Enabler (MVNE) yang menyediakan perkhimatan , pentadbiran dan sokongan operasi bagi pihak syarikat berstatus Mobile Virtual Network Operator (MVNO).

Simkad Tone WOW RM 10 berfungsi sama dengan simkad2 telefon lain yang berada diluar sana, boleh Call in, Call out, boleh hantar SMS, data internet, ber-whatsapp, ber-facebook, ber-weechat, ber-instagram, dan juga boleh digunakan diluar negara. Disebabkan ia menggunakan prasarana dari DIGI, jadi dimana ada line DIGI disitu simkad Tone WOW boleh digunakan.

Selain itu juga, anda boleh sahaja topup dimana-mana seluruh malaysia yang menjual topup DIGI seperti di 7-Eleven, Speedmart, Internet banking, Stesen Minyak, dan lain-lain.

available-top-up-locations-copy-1024x306

Untuk pengetahuan anda, syarikat Tone Group ini sudah beroperasi hampir 8 tahun dan membayar sekitar 15 JUTA setiap bulan kepada semua pengguna simkad Tone Excel dan Tone Plus. Syarikat ini juga telah mendapat pengiktirafan Patuh Syariah oleh Amanie Advisors. Jadi, anda tak perlu ragu-ragu lagi. Anda berada di Platform terbaik untuk jalankan bisnes.

Terdapat banyak kelebihan yang anda boleh dapat dengan memiliki simkad Tone WOW RM 10. Antaranya, Bila anda memdaftarkan/menaja orang lain untuk menjadi ahli dan menggunakan prepaid ini, anda akan diberikan bonus setiap kali mereka topup, tak kiralah dari mana mereka membeli topup dan tak kira berapa nilai topup mereka, semua anda akan dapat bonusnya. Begitu juga apabila rakan niaga anda pula memperkenalkan kepada orang lain untuk menyertai Tone WOW dan seterusnya.

Bonus ini akan diperolehi berterusan setiap bulan selagi pelanggan atau rakan niaga dan rakan kepada rakan niaga anda itu terus topup dan menggunakan simkad tersebut. Kerja sekali, pendapatan berulang-ulang kali.

Semoga dengan perkongsian ini  memberikan info berguna untuk anda. Terdapat banyak lagi kelebihan yang anda akan dapat jika anda mengunakan simkad Tone WOW RM10 ini.

Jadi, jika anda berminat bagi mendapatkan info lanjut mengenai simkad Tone WOW RM10 anda boleh layari www.pendapatandigital.com untuk info lanjut.

Dapatkan Tone WOW RM10 Sekarang !!!

Share the knowledge:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*