Rahsia Saya Buat RM 357,940 Dengan Memborong Di Alibaba.com

Cerita saya dan Alibaba.com bermula sekitar beberapa tahun yang lalu  dimana saya baru sahaja berhenti bekerja sebagai jurutera di sebuah swasta di seri kembangan.

Pada waktu itu saya masih lagi mencari arah di dalam kehidupan sehinggalah saya ditemukan dengan satu produk yang saya borong di Alibaba.com.

Bermula dengan hasil pemborongan pertama itulah yang telah banyak mengubah kehidupan saya hingga ke harini. Dengan memborong secara online di Alibaba.com, alhamdulilah saya telah berjaya membawa masuk  lebih daripada berpuluh-puluh kali order dengan selamat sehingga saya berjaya menghasilkan RM 357,940 dalam masa 1 tahun hanya dengan memborong secara online hasil menggunakan platform di Alibaba.com.

Alibaba.com telah banyak membantu dan mengubah kehidupan saya dan juga beberapa rakan-rakan saya yang lain terutamanya dari segi masa dan kewangan. Saya tidak pernah menyangka perniagaan yang dilakukan oleh saya sendirian di rumah mampu menjana pendapatan yang lumayan dengan hanya memborong di Alibaba.com beberapa tahun yang lalu.

Nasihat dan sedikit tips dari saya, jika anda ingin memborong secara online di Alibaba.com, pastikan anda mendapat panduan dan yang betul agar duit yang labur untuk memborong di alibaba.com tersebut tidak HANGUS begitu sahaja disebabkan oleh pembekal yang tidak bertanggungjawab di Alibaba.com.

Buat kajian dan cari ilmu terlebih dahulu sebelum anda bertindak untuk membuat sebarang pembelian di Alibaba.com. Tanpa ilmu dan panduan yang betul, risiko untuk anda ditipu dan barangan yang di borong tidak sampai ke tangan anda adalah tinggi.

Perlu di ingatkan juga bahawa, setiap barangan yang di membawa  masuk ke malaysia perlu melalui proses kastam, cukai. Jika anda memborong secara “try and error”, takut-takut barangan anda tersangkut di kastam.

Dengan ilmu dan panduan yang betul anda juga dapat mengurangkan risiko penipuan ketika proses pembayaran dilakukan.

Saya yakin dengan ilmu dan panduan yang betul juga sesiapa saja boleh memborong secara online di Alibaba.com dan sekaligus menjana pendapatan yang lumayan.

Anda ingin dapatkan panduan yang betul memborong di Alibaba.com. Sila klik link di bawah sekarang :-

Semoga perkongsian kali ini memberi manfaat kepada anda semua 🙂

Share the knowledge:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*