Dapatkan Simkad Tone WOW RM10 PERCUMA

Syarikat Tone Group kini telah melancarkan satu produk baru yang diberi nama simkad Tone WOW RM 10. Simkad ini adalah penambahbaikkan dari produk simkad Tone Excel sebelum ini yang berharga RM 100. Dengan harga yang lebih 10 kali ganda lebih murah dan data plan yang lebih menarik membuatkan simkad ini akan menjadi fenomena besar dalam industri telco di malaysia.

Simkad Tone WOW RM10 adalah satu simkad berbentuk referral bagi membantu rakyat malaysia bagi menjana pendapatan secara pasif hasil daripada sistem komisyen topup.

Tidak seperti simkad dibawah telco yang lain, dengan Simkad Tone WOW RM 10 selain boleh menjana pendapatan anda juga boleh menikmati kelebihan seperti redeem point WOWcher di Speedmart99, Cash back topup 3% ke7%,  komisyen topup yang boleh diwarisi dan banyak lagi

Pokok Pangkalnya, Simkad Tone WOW RM10 ini terdapat banyak kelebihan yang boleh ditawarkan kepada anda sebagai pengguna. Jadi, amat rugi lah kepada mereka yang tidak bertukar kepada simkad Tone WOW RM 10.

Cuba anda renungkan sebentar pernah tak syarikat telco yang anda pakai sekarang ni seperti Maxis, Celcom, U Mobile dan lain2 yang bagi duit Atleast  RM1….Ada?

734px-U_Mobile_logo.svg-tile-770x625

Saya yakin mesti tak pernahkan. Untuk Pengetahuan anda…

Syarikat-syarikat telco besar diluar sana telah membuat keuntungan BERBILLION SETAHUN dengan menyediakan perkhidmatan telekomunikasi kepada para pelanggannya.

Keuntungan itu sebenarnya datang dari LANGGANAN PREPAID atau LANGGANAN POSTPAID (Bayaran Bil Bulanan)

Faktanya adalah keuntungan itu TIDAK PERNAH DIKONGSI 1 SEN PUN pada anda walaupun anda sibuk promote simkad diorang ni. Betulkan ?

headline-2

Persoalannya, Sampai bila kita nak membayar topup setiap bulan tu? Daripada kayakan tokey-tokey telco ni, baik kayakan diri sendiri…Alang-alang pakai handphone biar sampai dapat duit

Jom Tukar Kepada Tone WOW RM10  Sekarang !!!

Jom sertai saya dan dapatkan simkad Tone WOW RM10 secara PERCUMA khas daripada saya. Ikutkan anda kena bayar 10 ringgit untuk simkad ni tapi saya nak bagi FREE JE sebab nak galakkan anda pakai yang menerima kelebihan-kelebihan yang ada dalam simkad ni.

TERHAD KEPADA 10 ORANG TERAWAL SAHAJA

Nak simkad Tone WOW RM10 PERCUMA? Sila layari www.pendapatandigital.com sekarang juga

Share the knowledge:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*