Cara Nak Jual Simkad Tone WOW RM10 Tanpa Perlu Jual

Dengan simkad Tone WOW Kerja anda hanya perlu mendaftarkan simkad Tone WOW kepada orang lain di bawah anda. Maka anda akan menerima komisyen (duit) setiap kali mereka topup simkad mereka.

Jika sebelum ini anda perlu menjual simkad Tone Excel dengan harga RM 100 menggunakan 1001 strategi sama ada secara online atau offline bagi membolehkan anda mendapat pelanggan, Mungkin kini tidak lagi dengan produk Tone WOW yang berharga RM 10 ringgit yang baru dikeluarkan oleh Tone Group pada 0ktober 2018.

Jika dengan simkad yang harga RM 100 sebelum ni ada juga yang beranggapan ianya susah untuk di jual kerana prospek akan membandingkan harga simkad yang ditawarkan dengan syarikat-syarikat Telco yang lain yang jauh  lebih murah. Dengan plan data yang lebih berbaloi ditawarkan oleh syarikat telco seperti Maxis, Digi, U mobile menyebabkan plan data  yang ditawarkan oleh Tone Excel sedikit tergugat.

Tapi kini masalah ini dapat diatasi dengan terhasilnya produk baru simkad Tone WOW RM10 ringgit. Dengan Data Plan yang lebih murah dan komisyen topup yang dikekalkan sekitar 13% kepada agen pada harga hanya RM10, sedikit sebanyak akanmenjadi satu gelombang baru dan saingan sengit dalam industri telco  di negara kita.

Jangan jual bagi percuma?

generosidade-grande

Salah satu strategi yang anda boleh gunakan untuk mendapatkan pelanggan bagi Simkad Tone WOW RM10 adalah dengan menggunakan strategi  “Free Gift” atau bagi  benda percuma. Strategi “Free Gift” ini adalah satu strategi yang saya belajar sewaktu saya menghadiri kursus yang dianjurkan oleh Dr. Azizan Osman beberapa tahun yang lalu.

Strategi “Free Gift” yang saya maksudkan adalah anda berikan kepada (Downline) rakan kenalan dan ahli keluarga  simkad Tone WOW RM10 ringgit secara percuma. Tugas anda hanya perlu pastikan supaya mereka  bertukar kepada telco Tone WOW sahaja.

Sapa yang dalam dunia ni tak suka benda percuma. Dengan memberikan sesuatu yang berharga lebih mudah untuk orang mendekati anda.

Bagi Simkad Tone WOW percuma bukankah akan merugikan saya ?

sf_111018_103879_supaya tidak rugi berturut-turut parmadita

Cuba anda fikirkan sejenak, dengan membelikan 10 unit Simkad Tone WOW yang berharga RM10 dan diberikan  secara percuma kepada orang lain, Tahukah anda jika mereka menggunakan simkad Tone WOW tersebut dan seterusnya  mereka pula  turut melakukan cara yang sama dengan memberi simkad Tone WOW Rm10 secara percuma seperti anda lakukan, maka proses duplikasi  akan berlaku dengan lebih pantas dan  komisyen topup anda akan berkembang dengan lebih pantas. Jadi, lebih banyak komisyen topup anda yang akan terhasil untuk anda tanpa anda sedari dengan strategi ini.

Jika sebelum ini simkad Tone Excel dijual dengan harga RM100 ringgit mungkin strategi “Free Gift” ini tidak sesuai sebab kalau satu simkad berharga RM 100, Kalau kita nak bagi 10 simkad kepada 10 orang  total modal yang perlu  keluarkan adalalah RM 1,000 ringgit. Mungkin agak tinggi kosnya dan berisiko. Tapi dengan simkad Tone WOW berharga RM 10 ringgit, jika anda nak taja dan berikan kepada 10 orang, total modal yang perlu keluarkan baru saje RM 100 ringgit. Dan hanya perlu keluar modal RM 100 sekali sahaja untuk keuntungan berkali-kali.

Jadi Inilah yang Di namakan beri  Sekali, Untung Berkali-Kali

Jadi, kini tiada lagi halangan untuk anda mengunakan strategi”free gift”  di dalam perniagaan simkad Tone WOW. Cuma yang penting disini adalah anda perlu memastikan mereka perlu menukar kepada Tone WOW dengan mengekal sedia ada mereka kerana jika mereka mengunakan no baru untuk simkad Tone WOW yang anda beri dikuatiri akan Expired disebabkan tidak digunakan.

Seterusnya, Anda minta pula 10 orang yang anda berikan simkad  secara percuma tadi  membeli dan memberikan 10 unit simkad RM10 (dengan bermodal RM100) kepada orang lain pula bagi memboleh komisyen anda terhasil dengan lebih pantas dan banyak. Mudahkan strategi ni.

5 Step menjual simkad Tone WOW Rm10 tanpa menjual

Jadi, dibawah saya senaraikan checklist mudah bagaimana anda boleh menjana pendapatan dengan simkad Tone WOW tanpa perlu menjualnya kepada orang ramai :-

1.Beli 10 unit Simkad Tone WOW berharga RM10 dengan bermodal RM100 ringgit (anda boleh beli dari link ni jika anda berminat kami akan urusan semua untuk anda www.pendapatandigital.com)

2.Beri dan Sedekahkan 10 unit simkad yang anda beli tadi kepada kenalan atau ahli keluarga untuk yang berminat untuk bertukar kepada Tone WOW dengan  mengekalkan no  lama mereka.

3.Daftarkan no lama kenalan atau ahli keluarga mengunakan App Tone WOW

4.Suruh mereka topup RM 50 sekurang2nya setiap bulan bagi membolehkan anda mendapat komisyen yang maksima

5.Suruh kenalan atau ahli keluarga ulangi proses yang sama dari langkah 1 hingga 4

Saya sangat yakin jika anda melakukan segala proses yang saya berikan di atas, secara tidak langsung lebih mudah untuk anda akan mendapatkan pelanggan dan proses duplikasi akan jadi dengan lebih mudah dan seterusnya lebih banyak komisyen topup anda akan terhasil.

Dibawah adalah contoh proses duplikasi dan komisyen yang akan terhasil jika anda menggunakan strategi ” free gift” yang saya nyatakan tadi :-

Ingat kata-kata ini ” What you give, You will get More”. Semakin banyak anda memberi semakin banyak anda akan dapatkan

Jadi apa tunggu lagi, mulakan langkah untuk beri 10 unit simkad Tone WOW  kepada kenalan anda atau ahli keluarga sekarang dan pasti mereka guna no lama mereka supaya kelak simkad yang anda berikan tidak Expired atau tamat luput.

Bagi anda yang belum mempunyai simkad Tone WOW Rm10,  anda boleh layari www.pendapatandigital.com bagi mendapatkan info lanjut mengenai simkad Tone WOW. Jom dapatkan sekarang !!!

Tunggu Apa Lagi Jom Tukar Tone WOW RM10  Sekarang !!!

Share the knowledge:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*